Sosyal Medya

Güncel

Tunceli’nin dikkatleri üzerine çeken Valisi bu kez rafting yaptı

Tunceli’de yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken son olarak operasyona katılan askerleri teröristlerin sözde girilemez dediği Aliboğazında ziyaret eden Vali Tuncay Sonel bu kezde Munzur’da rafting yaptı.



Tunceli’de Munzur çayında rafting etkinlikleri baÅŸladı.Vali ve Belediye BaÅŸkan Vekili Tuncay Sonel’de, beraberinde Vali Yardımcıları Selçuk Yosunkaya, Akın Zor,Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Sami DoÄŸan ve kentteki bazı esnaflarla birlikte raftinge katıldı.Vali Sonel ve beraberindekiler Ovacık yolundaki Dilek köprüsünden 2 botla Munzur’a girerek Mameki Köprüsüne kadar 10 kilometre rafting yaptı.

Tunceli’de 23-27 Mayıs 2018 tarihlerinde ilk defa Munzur Nehri’nin muhteÅŸem güzelliÄŸinde Türkiye Rafting Åžampiyonası yapacaklarını aktaran Vali Sonel,kendilerinin de 10 kilometrelik rafting parkurunu tamamladıklarını söyledi.
Vali Sonel, Gençlik ve Spor Bakanı Osman AÅŸkın Bak ve Rafting Federasyonu BaÅŸkanı Fikret Yardımcı’nın da yapılacak ÅŸampiyon için önemli destek verdiÄŸini kaydetti.
 
Kentte yaptığı örnek çalışmalarla halkın takdirini kazanan Sonel, her türlü sosyal etkinliğe de katkı sağlamasıyla dikkat çekiyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.